Je toeristische verblijf in de markt zetten? Laat je inspireren door onze brochure

Toeristen zoeken steeds vaker naar unieke ervaringen en sterke verhalen. Daarom schreef Like Minds een inspiratiebrochure voor Toerisme Vlaanderen die logiesuitbaters overtuigt om hun profilering aan te pakken. Zes succesvolle logiesuitbaters schitteren in de brochure. Zo vertaalden we de marketingtheorie naar concrete tips voor logiesuitbaters. Resultaat? Een brochure barstensvol inspiratie.

De vraag: overtuig logiesuitbaters om zichzelf beter te profileren

Tijdens een kick-offmeeting met Toerisme Vlaanderen leerden we hun doelstellingen kennen. Vragen en doorvragen tot we de kern van de zaak kennen, dat is ons motto. Zo gingen we buiten met een glashelder beeld van hun ambities. Laptop in de ene hand, relevante marketingliteratuur in de andere zetten we de structuur van de brochure uit. Dat werd het raamwerk waaraan we ons hele verhaal zouden ophangen.

Onze oplossing: een heldere brochure die verbetering in gang zet

We brachten alle taken in kaart, legden de interviews met zes logiesuitbaters vast en stelden een planning op met tussentijdse deadlines.

Eindelijk: tijd voor de uitwerking. Schrijven, lezen en herschrijven. Van ruw naar vlijmscherp. Tot het de verwachtingen van de klant overtrof. Steeds kritisch voor ons eigen werk: is dit logisch? Aantrekkelijk verwoord? Foutloos? Spreekt het de doelgroep aan? Zo leverden we een sterke, inspirerende publicatie af die deed wat ze moest doen: logiesuitbaters zin geven om met een duidelijk verhaal naar buiten te komen.

“We zijn erg tevreden over het resultaat. De brochure is nuttig, origineel én creatief.”

Griet Geudens, consulent toerisme kwaliteit-duurzaamheid bij Toerisme Vlaanderen

Het resultaat: straffe copy die inspireert

Een stevige deadline, veel research, boeiende interviews en een ongeziene ambitie om er een prachtbrochure van te maken: met die ingrediënten maakten wij een straf stukje content.

In ‘t kort:

●      673 keer gedownload

●      35 pagina’s vol copykwaliteit

●      6 testimonials in kaart gebracht

Over Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen is een strategie- en kennisgedreven agentschap van de Vlaamse overheid. De overheidsdienst biedt ondersteuning aan alle partners binnen de toeristische sector in heel Vlaanderen.

Ook interesse in een brochure?

Zelfstandigen bijstaan in hun business? Klanten informeren over een nieuwe tool of dienst? Of potentiële werknemers overtuigen om te solliciteren? Welke boodschap je ook wilt overbrengen: Like Minds staat aan je zijde. Met een doordachte strategie, sterke verhalen en passende beelden.