Sparkx Hasselt: website als springplank voor het grootste sportainmentpark van Europa

Diensten

Copywriting

Adrenaline in woord en beeld

Sparkx Hasselt wilde van meet af aan ver en hoog springen. En kijk, al bij de lancering schopten ze het tot grootste sportainmentpark van Europa. Onze uitdaging? De visie en energie van Sparkx vatten in treffende woorden en webpagina’s.

We stelden een winning team samen met We Make, onze vertrouwde partner in digitale creaties. Like Minds nam het voortouw en verzorgde de conceptuele bouwstenen, de tone of voice en de webteksten. We Make ontwierp en ontwikkelde de website. Met de ultieme gebruikerservaring en -interface helder voor ogen. Resultaat? Wie sparkx.com bezoekt, voelt meteen: “Kans op adrenaline: 100%.”

Vraag: creëer een website die uitnodigt tot actie

Sparkx Hasselt benaderde ons met een duidelijke missie: het grootste sportainmentpark van Europa succesvol lanceren. De concrete vraag? Creëer een website die weerspiegelt hoe veelzijdig het park is. Die de verbeelding aanwakkert. En die mensen aanmoedigt om een ticket te kopen.

Actie: SEO-website bouwen met energieke tone of voice en designstijl

We schoten uit de startblokken:  

  • Onze projectmanager stelde briefingdocumenten en templates op. Sparkx vulde die in. De gedroomde basis om meer dan vijftig opwindende attracties en sporten tot leven te brengen.
  • We Make ontwierp de wireframes. Die vormden de bouwstenen van de webpagina’s. En zo het speelveld voor onze copy.
  • Onze head of copy werkte de tone of voice uit. Die bracht de unieke sfeer van Sparkx tot leven: vriendschappelijk, lenig en vol adrenaline.
  • We voerden doelgericht SEO-onderzoek uit om de online zichtbaarheid van de webpagina’s te vergroten.
  • We schreven alle copy zorgvuldig in het Nederlands. Op zo’n manier dat je de attracties als lezer beleeft in je hoofd en zin krijgt om het park te bezoeken.
  • We verzorgden de vertaling naar het Frans. Om zo ook mensen uit het Franstalige landsgedeelte en zelfs Noord-Frankrijk te overtuigen.

Sparkx zat volop in de opbouwfase. En dan kwam de website er nog bij.
Door nauw contact werd die een schot in de roos.

Febe Roossens, projectmanager

Resultaat: Sparkx springt met glans over elke horde

Sparkx.com is een website die vonken geeft, vreugdesprongetjes uitlokt en bezoekers goesting geeft om te ‘Sparkxen’. Want we beschreven precies hoe dat voelt. Met beeldende, energieke en speelse teksten. In een stijlvolle en gebruiksvriendelijke Sparkx-outfit.

Over Sparkx

Sparkx Hasselt is het grootste sportainmentpark van Europa. Trek eropuit met je partner, kinderen, vrienden of collega’s. En leef je uit in meer dan 50 sporten op 36 attracties. Skiën van extreem steile hellingen? Boogschieten met je schoonmoeder? Of scheuren door halsbrekende bochten achter het stuur van je F1-racemachine? Kans op blikschade: nihil. Kans op adrenaline: 100%.

Jouw merk succesvol online lanceren?

Sta je aan het begin van een nieuw avontuur, net zoals Sparkx? Of wil je graag je bestaande online aanwezigheid versterken? Like Minds bouwt samen met jou een verhaal dat tot de verbeelding spreekt.