StoneSeal: strategie en webshop zorgen voor een stevige fundering

Natuursteen en beton verdienen de beste zorg

Natuursteen en betonvloeren zijn subtiele blikvangers. Daarom verdienen ze een VIP-behandeling. Bij StoneSeal vind je hoogwaardige onderhoudsproducten, lijmen en kitten van topmerken. Onze uitdaging? Het nieuwe merk stevig in de markt verankeren.    

We zorgden voor de positioneringsstrategie, de huisstijl en tone of voice, en als sluitsteen: een knappe, doeltreffende webshop.

Vraag: StoneSeal stevig in de markt verankeren

Team StoneSeal heeft een duidelijke ambitie: uitgroeien tot de online specialist voor onderhoudsproducten voor natuursteen en beton. Dat vraagt om een aantrekkelijke webshop. Maar ook om een sterke merkidentiteit. Samen formuleerden we twee doelstellingen:    

  1. We creëren een heldere merkidentiteit en een duidelijke positioneringsstrategie.
  2. We ontwerpen en ontwikkelen een gebruiksvriendelijke webshop, gericht op conversie.

Actie: sterk merk als fundering, webshop als blikvanger

Ons bouwproces, steen per steen:

  • Hoe zal StoneSeal zich op de markt onderscheiden? We vonden het antwoord tijdens een strategische workshop.
  • We vertaalden de inzichten uit de workshop naar een passende merknaam, een straffe identiteit en een heldere positioneringsstrategie. Consistent en relevant voor doe-het-zelvers en professionals.
  • We zorgden voor de visuele branding en ontwierpen de wireframes. Die vormden de bouwstenen van de webshop. En zo ook de leidraad voor de copy.
  • Onze head of copy voerde SEO-onderzoek uit om de online zichtbaarheid van de webshop te vergroten.
  • Ons copyteam schreef alle pagina’s voor de webshop uit. Van homepagina tot FAQ. Helder en beknopt. In lijn met het strakke design van stoneseal.be.
  • Onze projectmanager was het centraal aanspreekpunt. Ze hield alle neuzen in dezelfde richting en bewaakte de timing.

Resultaat: stoneseal.be staat als een huis

Natuursteen of beton laten stralen? Bij StoneSeal vind je onderhoudsproducten van topkwaliteit. Dankzij de logische structuur, filtermogelijkheden en heldere copy bestel je in geen tijd het juiste product.

Het sobere design, de natuurtinten en de eenvoudige tone of voice stralen rust en vertrouwen uit. Terwijl strakke buttons en een aantrekkelijk, licht hoekig lettertype de aandacht trekken. Die combinatie maakt van de webshop een subtiele blikvanger. Net zoals de steenoppervlakken in de interieurs waar de producten van Stone Seal zijn gepasseerd.

Ontdek de webshop van Stone Seal.

Over Stone Seal

Bij StoneSeal vind je hoogwaardige onderhoudsproducten, lijmen en kitten van topmerken. Alles om vloeren, trappen en bladen te installeren, te reinigen en te beschermen op één plek. En makkelijk aan huis geleverd.

Jouw merk steengoed in de markt zetten?

Klaar om van jouw merk een vaste waarde te maken? Met een positioneringsstrategie, heldere content of een nieuwe webshop? Bij Like Minds zit je goed. Samen met jou leggen we de fundering voor een straf verhaal.