Wat wil jij met content bereiken?

Op zoek naar meeslepende en inspirerende content voor jouw merk? Een betere band met je prospects, klanten en medewerkers? Wil je harten veroveren en tegelijkertijd resultaten neerzetten? Like Minds ontwikkelt samen met jou de strategie en doet jouw verhalen leven met copy, video, audio en design.

 

Op zoek naar een meesterverteller? Eentje die in woord én in beeld denkt? Het team van Like Minds tekent samen met jou de krijtlijnen uit om ze daarna een voor een in te kleuren.

Zet jouw verhaal in de schijnwerpers

Content waar je doelgroep oor en oog voor heeft? Doe een beroep op onze ideeën, focus en expertise. We graven tot de kern van jouw verhaal. En zetten steengoede resultaten neer voor marketing, communicatie en hr.

Projectmanager

Contentstrategie

Creatie zonder strategie is zoals basketten met een blinddoek: de kans dat je een driepunter scoort is best klein. Wil je echte impact, dan heb je een sterke strategie nodig. Hoe we jouw verhalen vertalen naar creatieve formats en kanalen? We brengen het samen in kaart.

Copywriting

Straffe teksten grijpen je lezers bij de kraag. Ze prikkelen, informeren en overtuigen. Teken jij daar ook voor? Zet Like Minds aan het werk voor je whitepapers, blogs en tweets.

Videoproductie

Breng je verhaal in beweging en raak je doelgroep recht in het hart. Bedrijfsfilms, animaties of rekruteringsvideo’s? Like Minds begeleidt jouw videoproject  van scenario tot eindgeneriek.

Podcasts

Laat je doelgroep je verhaal streamen naar hun hoofdtelefoon. Like Minds ontwikkelt je podcastconcept, produceert, regisseert en monteert. In onze podcaststudio of bij jou ter plaatse.

Grafisch ontwerp

Stop je verhaal in een buitengewone verpakking. Wij scheppen de juiste sfeer en trekken je imago consistent door, on- en offline. Like Minds tovert vakkundig met vorm, kleur en illustratie.