Grafisch design dat je verhaal doet stralen

Een eerste indruk maak je maar één keer. Grijp daarom meteen de aandacht van je lezers. En verras hen met een strakke, professionele vormgeving.

Op zoek naar grafisch ontwerpers die de identiteit van jouw organisatie vertalen in kleuren, lijnen en vormen? Die trouw blijven aan je huisstijl maar tegelijk het onderste uit de verfpot halen? Klop aan bij Like Minds.

Steek je boodschap in de knapste verpakking

Doe een beroep op onze grafisch ontwerpers om je boodschap visueel overtuigend te brengen. En reken op knappe creaties die altijd verrassen.

Strik om jouw verhaal

Like Minds is een contentbureau met contentspecialisten, copywriters én grafisch ontwerpers. We zijn experts in vorm en inhoud. En brengen die elementen samen in een krachtig geheel.

Multimedia Minds

Je kan voor tal van projecten op ons rekenen: van folders over jaarverslagen tot presentaties. Handig, want zo hoef je maar één partner aan te spreken. Wij leren jouw organisatie door en door kennen, waardoor we optimaal inspelen op je vragen.

Volledig naar smaak

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Vooral bij design. Daarom zegt Like Minds: klant is koning. Hebben we toch bedenkingen? Dan geven we die zeker mee. Mooi ingepakt, constructief gebracht.

Koppig in perfectie

Ja, wij zijn perfectionistisch. En daar zijn we trots op. Want zo garanderen we meesterwerkjes die jouw organisatie doen schitteren. Binnen budget én voor de deadline. Iedereen gelukkig!

Jouw boodschap, knap verpakt

De meerwaarde van een unieke en herkenbare vormgeving? Je grijpt meteen de aandacht van je lezers. En bouwt aan een sterke merkidentiteit. What’s not to like?

  • Je website balanceert perfect tussen beeld en tekst. En stuurt zo de blik van je bezoekers naar de essentie.
  • Je jaarverslagen maken een krachtige, professionele indruk bij klanten, medewerkers en aandeelhouders.
  • Je bedrijfsmagazines verleiden je medewerkers en klanten om grondig door te bladeren.
  • Je prospects ploffen in de sofa met jouw brochure in de hand. En nemen alle tijd om die rustig door te nemen.
  • Je banners zijn zo onweerstaanbaar dat je prospects ze meteen aanklikken.
  • Overzichtelijke infographics, helder en to the point, vervangen ingewikkelde rapporten.

Sam en zijn team geven jouw projecten vorm

“Wil je jouw website, brochures of rapporten in een nieuw jasje steken? Leg je voorstel aan ons voor. Samen bekijken we welk design past bij jouw merk.”

0496 60 44 81

sam@likeminds.be