Like Minds schakelt hoger met 2 bestuurders

Sam De Cock en Fabian Desmicht zetten Like Minds in tandem steviger op de kaart

Mechelen, 8 februari 2024 – Fabian Desmicht is sinds vandaag partner bij Like Minds, naast oprichter Sam De Cock. “We verzegelen hiermee onze complementaire samenwerking en schakelen een versnelling hoger om Like Minds gezond te doen groeien. Met meer focus op contentstrategie”, zegt Sam.

Sam en Fabian werken elke dag nauw samen, al sinds eind 2018. Toen was Like Minds een ambitieuze startup met drie werknemers. Vandaag is het een gevestigd contentbureau met flinke groeiplannen. Bij Fabian kriebelde het al langer om mee te ondernemen. “Om dat te doen met een kameraad, is een kans die ik wilde grijpen”, zegt hij.

“Ik ben blij dat Fabian nu officieel mee in de cockpit klimt”, vult Sam aan. “Zo zetten we onze koers helderder en krachtiger voort.”

Samen vooruit, als twee wielen van dezelfde fiets

“Fabian en ik zijn complementair, zoals twee wielen van dezelfde fiets”, licht Sam toe. “Mijn focus ligt op marketing en ondernemerschap. Fabian, head of copy, is de persoon van de details, die de lat hoog legt. Als bestuurdersduo gaan we nu sneller vooruit. Met een gedeelde visie op de groei van Like Minds.”

“We halen er voldoening uit om diepgravende kwaliteit af te leveren: of het nu gaat om contentstrategie, copywriting, video of grafisch design”, vult Fabian aan. “Onze goesting om organisaties en hun doelgroepen betekenisvol samen te brengen is daarbij groot.”

Turbo op contentstrategie

Samen met hr-manager Sarah Cuyt vormen Sam en Fabian het kernteam. Het drietal ontwikkelde een helder, actiegericht groeiplan voor 2024-2025.

“We positioneren ons straks sterker als proactieve en meedenkende partner binnen contentmarketing”, zegt Sam. “We blijven het betrokken en bevlogen bureau voor contentcreatie, en zetten een turbo op onze groei in contentstrategie.”

“De afgelopen jaren hebben we op dat vlak mooie cases verzameld”, vult Fabian aan. “Onze ambitie? Tegen eind 2025 in de sector een naam worden om rekening mee te houden.”

Positieve bijdrage leveren

Like Minds telt op dit moment negen bevlogen creatieve talenten. Dat team zet sterk werk neer, met een maatschappelijke meerwaarde. Van brochures voor Alzheimer Liga Vlaanderen, over duurzaamheidscontent voor Coca-Cola, tot stakeholdercommunicatie over de digitalisering van de Belgische Justitie.

“We gaan in elk project op zoek naar verbinding. Dragen we ook nog eens bij aan positieve verandering? Dan is dat de kers op de taart”, sluit Sam af.

Auteur

Sam De Cock

Meer weten over deze blog?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en bekijken samen met onze experts hoe we ook jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen.