Margo Mies

Copywriter - margo@likeminds.be -

Margo krijgt haar beste ideeën in het zwembad, waar ze minimaal vier keer per week haar baantjes trekt. Het liefst van al tijdens de lunchpauze, om weer in focusmodus te duiken na haar zelfgebakken bokes met verse hummus.

Van pindasaus tot crunchy chocopasta. Van slogans tot teksten. Margo maakt de dingen graag zelf. En is ze niet aan het schrijven? Dan leest (of recenseert) ze de literaire schrijfsels van anderen, plant ze tripjes (in eigen land of ver daarbuiten), en geeft ze haar innerlijke fijnproever vrij spel (thuis of op verplaatsing).

Kleine tip: schotel deze copywriter nooit een dessert met fruit voor. Want haar credo – “Fruit is ontbijt, geen dessert” – staat in steen gebeiteld. Met (pure) chocolade scoor je gelukkig wel altijd. En combineer je die met zoute karamel of speculoos? Dan mag je meteen plaatsnemen in de business seats.

“Hoofd in de wolken, voetjes op de grond. Zo sta ik in het leven, en in mijn job. Niets geeft me meer voldoening dan dromen vangen, ideeën verwoorden, en een gevoel vatten in een verhaal.”