Margot Verfaillie

Audiovisueel projectmanager - margot@likeminds.be -

Als klein meisje droomde Margot ervan om actrice te worden. Gelukkig sprong ze met beide voeten vooruit in de fascinerende video- en communicatiewereld. Zo konden wij haar strikken als audiovisueel projectmanager. De kers op onze kaastaart!

Klanten helpen om video- en andere creatieve projecten te realiseren? Dat is wat Margot het liefste doet. Daar vloeien haar studies communicatiemanagement en videojournalistiek mooi samen: “Beelden laten spreken en zo een belangrijke boodschap verspreiden, geweldig toch!”

Buiten de kantooruren ruilde Margot haar voetbalschoenen in voor loopschoenen. En ontdekte ze de rust van het bos tijdens haar wekelijkse loopsessies. Is Margot niet aan het joggen? Dan vind je haar ongetwijfeld ergens knuffelend met haar kat. Pluizige viervoeters vertroetelen is haar tweede hobby, zeg maar.

Margots liefde voor video? Die komt ook tot uiting in haar jaarlijkse weekend weg met studievrienden. Waar ze vermakelijke videoclips creëert. En nee … wij mochten de video’s ook niet zien.

“Stilte? Hoeft niet! Doe mij maar een boeiende podcast tijdens het lopen, koken of autorijden. #podcastfreak.”